“Ακραία φαινόμενα” – Σκάι 05-07-2020

Από τη εμφάνισή μου την 05/07/2020 στην εκπομπή “Ακραία φαινόμενα” του Σκάι όπου δήλωσα ότι είμαι μεγάλος υποστηρικτής του νομοσχεδίου για τις συναθροίσεις για το οποίο άλλωστε είχα κάνει σχετική ερώτηση για την επίσπευση της κατάθεσής του προγενέστερα. Για τα νέα δεδομένα που προέκυψαν στην υπόθεση Novartis, μετά και τις αποκαλύψεις Καλογρίτσα, έχω να σημειώσω ότι δεν παραπέμπεις σε ειδικό δικαστήριο έναν πρώην πρωθυπουργό παρά μόνο αν υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία εναντίον του. Κατανοώ ασφαλώς τους λόγους για τους οποίους ο κ. Τσίπρας θα επιθυμούσε την παραπομπή του.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, ως κυβέρνηση, αποπειράθηκε να ελέγξει τα μέσα ενημέρωσης και την Δικαιοσύνη, θέλοντας να επιβάλλει ένα αυταρχικό σύστημα διακυβέρνησης. Ευτυχώς δεν τα κατάφερε.
Από την άλλη, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και φιλοξενούμενος επίσης της εκπομπής, Γιώργος Βαρεμένος, φιλοδοξεί να μας υποδείξει τι είδους δεξιά θέλουμε. Δε δίστασε να καταφερθεί ενός ανθρώπου που δεν βρίσκεται εν ζωή, τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη – πατέρα του σημερινού πρωθυπουργού – ως συσχετιζόμενου με τον Καλογρίτσα. Δυστυχώς, αυτό είναι το ήθος με το οποίο πολιτεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ.